Ullfett gör världen vackrare

Möt vår man i Kapstaden

För några år sedan investerade han i en mobiloperatör som ligger  i framkant när det gäller utveckling av mobilteknologi.

Möt vår man i Boston

För några år sedan investerade han i en amerikanskt bolag som ligger i framkant när det gäller utveckling av LED teknologi.
Previous Next
26.06.2014
Obligationsinvesterare får jackpot på nya marknader
Sedan årsskiftet har obligationer från nya marknader utgivna i hårdvaluta gett en avkastning på över 7 procent. Därmed har det gått att få full valuta för risken att investera i denna typ av obligationer. Men det finns fortfarande en risk.
24.06.2014
Kinesiska data bäddar för optimism
Företagstilliten har stigit i Kina, visar tal från Mittens rike. "Detta stärker våra förväntningar om att tillväxttakten i Kina kommer att börja stiga igen", säger Danske Invests chefsanalytiker. Siffrorna från bostadsmarknaden föranleder dock fortfarande oro.
16.06.2014
Ändrad skattesats för utdelning på amerikanska innehav
Amerikansk källskatt på utdelning till svenska fonder ändras från 15 % till 30 %.
11.06.2014
Danske Invest bäst i ryska aktier
En analys från Citywire visar att Danske Invests portföljrådgivare Olga Karakozova är en klar vinnare när det handlar om ryska aktier. Varje år under de senaste fem åren har hon presterat klart över sina konkurrenter, enligt undersökningen.
11.06.2014
Amerikanska aktier har fortsatt potential efter rekordmånad
Den amerikanska aktiemarknaden fortsatte sin rekordkurs i maj, då det breda S&P 500-indexet steg till den högsta nivån någonsin. Och den har fortsatt potential, säger experten från Danske Invest.
28.05.2014
Möjligheter med företagsobligationer på en låg kreditnivå
Förr i tiden kallades de "junk bonds" – alltså skräpobligationer. Men företagsobligationer med låg kreditvärdighet är på frammarsch och har nu blivit en erkänd investeringsmöjlighet.
08.05.2014
Ekonomi: Bättre tider i Kina framöver
Investerare kan börja andas ut. Danske Invests chefsanalytiker Bo Bejstrup Christensen räknar med att tillväxten i Kina kommer sluta avta och öka måttligt. Således kommer Kina bidra med en ny cylinder till den globala tillväxtmotorn.
03.04.2014
I väntan på boksluten
April är början på ett nytt kvartal och företagen ska nu offentliggöra sina resultat. Det kan då vara ett välövervägt beslut att gå igenom sin portfölj.
02.04.2014
Direktavkastning för den försiktige placeraren
När det är skakigt på marknaden går det oftast bättre för aktier med hög direktavkastning.
25.03.2014
Årsrapport för 2013 finns nu tillgänglig
Vi har nu offentliggjort årsrapporterna för våra Danske Invest-fonder. Här kan du bland annat läsa en kommentar från VD Andre Vatsgar.
18.03.2014
Prisbelönt strategi i Danske Invest
Danske Invests investeringsstrategi har visat sin styrka. Morningstar har utnämnt Danske Invest till bästa aktieförvaltare i Danmark sex år i rad. Se filmen om vår strategi och hur vi jobbar i Danske Invest.
22.01.2014
Chefsanalytiker: Potential i europeiska aktier
Danske Invests chefsanalytiker bedömer att europeiska aktier är relativt billiga, och trots förväntat låg tillväxt i regionen ser framtidsutsikterna goda ut.
Previous Next
Välkommen till vår nya hemsida
Som du antagligen noterat så har vi gjort en del förändringar på vår hemsida. Den nya hemsidan stämmer bättre överrens med Danske Banks designstandard. Detta som ett led i att det ska bli enklare för dig som användare att navigera runt på hemsidan.
Prenumerera på nyheter
Danske Invests nyhetsbrev är en gratis e-posttjänst som löpande ger dig information och nyhetsuppdateringar om våra fonder. Läs mer ...
Danske Invest i din mobiltelefon
Nu kan du hitta information om dina fonder från Danske Invest direkt i din smarta telefon.
Investeringsverktyg
  • Kursutveckling
  • Avkastningsanalys
  • Investeringsfördelning
  • Sök på innehav
Kontakta
0752 - 483 000

Kontakta oss


E-mail

Sök kontor


Hitta ditt kontor