Japansk vardagsro succé i Asien

”Från våra besök på japanska företag kan vi identifiera nya lovande investeringsmöjligheter.”

Möt vår man i Boston

För några år sedan investerade han i en amerikanskt bolag som ligger i framkant när det gäller utveckling av LED teknologi.

Möt vår man i Kapstaden

För några år sedan investerade han i en mobiloperatör som ligger  i framkant när det gäller utveckling av mobilteknologi.
Previous Next
10.10.2014
Tre händelser du bör hålla ett öga på
På kommande månads dagordning finns tre händelser som kan få marknaderna att gå i olika riktningar. Här kan du läsa vad du ska hålla ögonen på.
01.10.2014
2014 - ett starkt år för europeiska utdelningsaktier
Under 2014 har europeiska utdelningsaktier klarat sig bättre än jämförelseindex.
12.09.2014
Läkemedelsbranschen på jakt efter storsäljande läkemedel
Utlöpande patenter och massor av läkemedelskopior ställer stora krav på läkemedelsföretagen att utveckla nya läkemedel som är avsevärt bättre än de näst bästa på marknaden.
29.08.2014
Amerikansk ekonomi starkare än väntat
Förväntningarna på den amerikanska ekonomin har skruvats upp på grund av utsikter till förbättring på bostadsmarknaden och lättare tillgång till bolån.
26.08.2014
Halvårsrapporten 2014
Halvårsrapporten 2014 finns nu publicerad. Vi kan se tillbaka på det första halvåret med tillfredställelse då finansmarknaden, trots en orolig start, givit en god avkastning i stort sett alla områden.
21.08.2014
Solen skiner över Japan igen
Solens rike ser ut att vara på väg att resa sig från årtionden av låg tillväxt och deflation. Japanska aktier har genomgått ett stabilt andra kvartal och experter tror på fortsatt framgång för japanska företag.
15.08.2014
Kina dikterar riktningen för tillväxtmarknader
Ekonomiskt sett är Kina fortfarande den mest kraftfulla spelaren på tillväxtmarknader. Därför anger det ekonomiska tillståndet i Mittens rike riktningen för tillväxtmarknader, säger chefsanalytiker Bo Bejstrup Christensen.
26.06.2014
Obligationsinvesterare får jackpot på nya marknader
Sedan årsskiftet har obligationer från nya marknader utgivna i hårdvaluta gett en avkastning på över 7 procent. Därmed har det gått att få full valuta för risken att investera i denna typ av obligationer. Men det finns fortfarande en risk.
24.06.2014
Kinesiska data bäddar för optimism
Företagstilliten har stigit i Kina, visar tal från Mittens rike. "Detta stärker våra förväntningar om att tillväxttakten i Kina kommer att börja stiga igen", säger Danske Invests chefsanalytiker. Siffrorna från bostadsmarknaden föranleder dock fortfarande oro.
16.06.2014
Ändrad skattesats för utdelning på amerikanska innehav
Amerikansk källskatt på utdelning till svenska fonder ändras från 15 % till 30 %.
11.06.2014
Danske Invest bäst i ryska aktier
En analys från Citywire visar att Danske Invests portföljrådgivare Olga Karakozova är en klar vinnare när det handlar om ryska aktier. Varje år under de senaste fem åren har hon presterat klart över sina konkurrenter, enligt undersökningen.
11.06.2014
Amerikanska aktier har fortsatt potential efter rekordmånad
Den amerikanska aktiemarknaden fortsatte sin rekordkurs i maj, då det breda S&P 500-indexet steg till den högsta nivån någonsin. Och den har fortsatt potential, säger experten från Danske Invest.
Previous Next
Nya faktaark – uppdateras dagligen
Danske Invest har lanserat en ny och förbättrad version av sitt faktaark. Materialet i faktaarket, kommer att uppdateras varje kväll för att säkerställa att det varje morgon finns en ny och aktuell version tillgänglig.
Prenumerera på nyheter
Danske Invests nyhetsbrev är en gratis e-posttjänst som löpande ger dig information och nyhetsuppdateringar om våra fonder. Läs mer ...
Danske Invest i din mobiltelefon
Nu kan du hitta information om dina fonder från Danske Invest direkt i din smarta telefon.
Investeringsverktyg
  • Kursutveckling
  • Avkastningsanalys
  • Investeringsfördelning
  • Sök på innehav
Kontakta
0752 - 483 000

Kontakta oss


E-mail

Sök kontor


Hitta ditt kontor