Möt våra lokala experter

Vi har lokala experter världen över, som vet var
de ska leta efter de bästa investeringsmöjligheterna.

Fantastisk
period för Japan

MÅNADENS FOND: Det japanska investeringsklimatet genomgår stora politiska förbättringar, något som ger kursuppgångar för bolagen i världens tredje största ekonomi. Detta har gynnat investerarna i Danske Invest Japan.
Previous Next
29.06.2015
Horisont Ränta - en mer robust räntefond
Genom att fördela investeringarna i flera olika kategorier av obligationer kan Danske Invest Horisont Ränta bättre stå emot stigande marknadsräntor.
25.06.2015
Därför lämnar inte Grekland eurosamarbetet
Chefsekonom Bo Bejstrup Christensen hos Danske Invest räknar med en grekisk lösning som kommer att lyfta europeiska aktier.
10.06.2015
Därför är Fed redo att höja räntan
Utvecklingen för den amerikanska ekonomin var en besvikelse i början av året men nu är tillväxttakten på väg upp igen. Danske Invests chefekonom Bo Bejstrup Christensen förklarar varför den amerikanska centralbanken ganska snart kommer att höja räntan.
20.05.2015
Dollarförsvagningen är tillfällig - fortfarande potential för aktier
Svagare siffror för den amerikanska ekonomin har lett till en försvagad dollar, vilket i sin tur har pressat ner aktier igen. Reaktionen har varit våldsam, eftersom det överraskade de flesta investerare.
18.05.2015
Ser vi början på en stor nedgång för obligationer?
Danske Invests chefsekonom Bo Bejstrup Christensen ger sin syn på de stora rörelserna på obligationsmarknaden.
11.05.2015
Osäkerhet skapar oro – se över dina placeringar
Marknaden håller på att anpassa förväntningarna inför den kommande räntehöjningen från den amerikanska centralbanken. Det skapar oro som under de senaste veckorna har resulterat i kursnedgångar för både aktier och obligationer.
06.05.2015
Sprid risken med realränteobligationer från tillväxtmarknader
Danske Invest lanserar nu fonden Tillväxtmarknadsobligationer Real Ränta som ger investerare en ökad möjlighet att sprida risken i sin portfölj.
05.05.2015
Det finns fortsatt värde i tillväxtmarknaderna – men var uppmärksam!
Det är inte längre självklart att övriga tillväxtmarknader följer med när den kinesiska ekonomin utvecklas positivt säger Danske Invests chefsanalytiker Bo Bejstrup Christensen.
22.04.2015
Är Kina det hjul som får världens ekonomier att snurra?
Chefanalytiker Bo Bejstrup Christensen från Danske Invest ger oss här sin uppfattning om varför vi ändå ska fortsätta vara intresserade av det som händer i Kina.
17.04.2015
Är Europa den nya tillväxtmotorn?
Tillväxten i euroområdet har växlat upp och detta har skapat feststämning bland europeiska aktier vars kurser stigit med 20 % i år. Danske Invests chefsekonom Bo Bejstrup Christensen gör bedömningen att tillväxttakten kan öka ytterligare från dagens nivå.
19.03.2015
Ingen explosionsrisk för fonderna hos Danske Invest
Danske Invest investerar i bolag som följer internationella principer om socialt ansvar. Så vi ser till att dina pengar till exempel inte investeras i bolag som tillverkar klusterbomber eller kränker mänskliga rättigheter.
19.03.2015
Japanska bolag blir mer investerarvänliga
Japanska bolag har tidigare varit svårtillgängliga för investerare, men påtryckningar från flera olika håll har fått japanska bolag att bete sig mer investerarvänligt. Resultatet är ett ökat intresse och stigande aktiekurser.
Previous Next
Årsrapport för 2014 finns nu tillgänglig

Vi har nu offentliggjort årsrapporterna för våra Danske Invest-fonder.

Danske Invest i din mobiltelefon
Hitta information om dina fonder från Danske Invest direkt i din smarta telefon.
Ladda ner
Ladda ner senaste versionen av basfakta för investerare, produktblad (uppdateras dagligen), årsrapport mm.
Prenumerera på nyheter
Danske Invests nyhetsbrev är en gratis e-posttjänst som löpande ger dig information och nyhetsuppdateringar om våra fonder. Läs mer ...
Investeringsverktyg
  • Kursutveckling
  • Avkastningsanalys
  • Investeringsfördelning
  • Sök på innehav
Kontakta
0752 - 483 000

Kontakta oss


E-mail

Sök kontor


Hitta ditt kontor