En bra fond när räntorna är låga

MÅNADENS FOND: Danske Invest Horisont Ränta kan sänka
risken i din portfölj och ger samtidigt möjlighet till en rimlig avkastning.

Möt vår man i Boston

För några år sedan investerade han i en amerikanskt bolag som ligger i framkant när det gäller utveckling av LED teknologi.
Previous Next
17.04.2015
Månadens fond: Fantastisk period för Japan
Det japanska investeringsklimatet genomgår stora politiska förbättringar, något som ger kursuppgångar för bolagen i världens tredje största ekonomi. Detta har gynnat investerarna i Danske Invest Japan.
17.04.2015
Är Europa den nya tillväxtmotorn?
Tillväxten i euroområdet har växlat upp och detta har skapat feststämning bland europeiska aktier vars kurser stigit med 20 % i år. Danske Invests chefsekonom Bo Bejstrup Christensen gör bedömningen att tillväxttakten kan öka ytterligare från dagens nivå.
19.03.2015
Japanska bolag blir mer investerarvänliga
Japanska bolag har tidigare varit svårtillgängliga för investerare, men påtryckningar från flera olika håll har fått japanska bolag att bete sig mer investerarvänligt. Resultatet är ett ökat intresse och stigande aktiekurser.
19.03.2015
Ingen explosionsrisk för fonderna hos Danske Invest
Danske Invest investerar i bolag som följer internationella principer om socialt ansvar. Så vi ser till att dina pengar till exempel inte investeras i bolag som tillverkar klusterbomber eller kränker mänskliga rättigheter.
11.03.2015
Morningstar: Danske Invest bäst på aktier
Danske Invest vann idag titeln Danmarks bästa fondbolag på aktier, vilket var för 7:e året i rad vid Morningstar Fund Awards i Danmark. Priset bevisar återigen att Danske Invest har en gedigen och framgångsrik investeringsstrategi.
27.02.2015
Nu gäller det att handplocka vinnaraktierna
De senaste åren har aktiemarknaderna bjudit på stora kursuppgångar på bred front, men de närmaste åren blir börsutvecklingen förmodligen ojämnare. Då är förmågan att välja ut de bästa aktierna avgörande
27.02.2015
Japanska aktier positivt för Global Stockpicking
Danske Invest Global StockPicking har sedan våren 2014 haft övervikt i japanska aktier i portföljen, och det har bidragit till fin avkastning.
17.02.2015
Behåll lugnet som investerare, även om oljepriset svänger
Den ena dagen faller oljepriset, nästa dag stiger det. Som investerare bör du fokusera på att ett lägre oljepris generellt är bra för tillväxten och kan skapa långsiktiga investeringsmöjligheter.
12.02.2015
Lägre räntor efter Riksbankens beslut
Obligationsräntorna faller efter att Riksbanken på torsdagen sänkte till negativ reporänta och aviserade köp av statspapper. På kort sikt ger det kursvinster i obligationsfonderna, men på längre sikt innebär det lägre avkastning på grund av den lägre räntan.
09.02.2015
Chefsekonom: störst potential i europeiska aktier
Chefsekonomen Bo Bejstrup Christensen hos Danske Invest ger sin bedömning av utvecklingen och möjligheterna på de globala finansmarknaderna.
09.02.2015
Behåll ett långsiktigt fokus trots turbulensen kring den grekiska skulden
Greklands ansträngningar med att minska eller skjuta upp landets skuld skapar turbulens på de finansiella marknaderna. Som långsiktig investerare bör man blicka bortom bruset och fokusera på att det generellt sett går framåt för de europeiska ekonomierna, lyder rådet från chefsstrategen hos Danske Invest, Lars Skovgaard Andersen.
04.02.2015
Medvind för europeiska konsumentvaror
Lägre oljepriser och lättnader från ECB är bra för konsumtionsrelaterade bolag. Vi har tittat närmare på hur förvaltarna väljer aktier inom sektorn konsumentvaror till Europafonderna hos Danske Invest.
Previous Next
Investeringsverktyg
  • Kursutveckling
  • Avkastningsanalys
  • Investeringsfördelning
  • Sök på innehav
Ladda ner
Ladda ner senaste versionen av basfakta för investerare, produktblad (uppdateras dagligen), årsrapport mm.
Prenumerera på nyheter
Danske Invests nyhetsbrev är en gratis e-posttjänst som löpande ger dig information och nyhetsuppdateringar om våra fonder. Läs mer ...
Danske Invest i din mobiltelefon
Nu kan du hitta information om dina fonder från Danske Invest direkt i din smarta telefon.
Kontakta
0752 - 483 000

Kontakta oss


E-mail

Sök kontor


Hitta ditt kontor