Möt vår man i Boston

För några år sedan investerade han i en amerikanskt bolag som ligger i framkant när det gäller utveckling av LED teknologi.

Japansk vardagsro succé i Asien

”Från våra besök på japanska företag kan vi identifiera nya lovande investeringsmöjligheter.”

Möt vår man i Kapstaden

För några år sedan investerade han i en mobiloperatör som ligger  i framkant när det gäller utveckling av mobilteknologi.
Previous Next
15.12.2014
Blickar fram mot 2015: Den globala tillväxten kommer att fortsätta
Chefsekonom Bo Bejstrup Christensen hos Danske Invest tar dig med världen runt och ger dig sin syn på makroekonomins potential under 2015.
10.12.2014
Chefsekonom: Köp europeiska aktier nu
Danske Invests chefsekonom Bo Bejstrup Christensen rekommenderar att öka andelen europeiska aktier och som investerare har du flera möjligheter beroende på hur riskvillig du är.
10.12.2014
Gå mot strömmen: Vänd blicken mot Europa
Förväntningarna på den europeiska ekonomin är mycket lågt ställda och ECB kämpar för att undvika deflation. Makroanalytikern hos Danske Invest är dock optimistisk och bedömer att botten har nåtts och att 2015 kommer att ge tillväxt.
09.12.2014
Billigare olja ger privatekonomin ett lyft
Priset på ett fat råolja har fallit mer än 25 procent sedan toppen och ligger nu på sin lägsta nivå sedan 2010. Det är en god nyhet för privatekonomin och bör leda till en högre konsumtion som i sin tur gynnar den ekonomiska tillväxten, bedömer chefsekonomen hos Danske Invest.
01.12.2014
Bra aktier för försiktiga optimister
Aktier med hög direktavkastning, eller hög utdelning, är ett bra sätt att investera inför en potentiell uppgång för europeiska aktier utan att löpa allt för stor risk – men konsten är att välja rätt företag.
14.11.2014
ECB-tillkännagivande god nyhet för europeiska företag
Europeiska centralbanken (ECB) tillkännagav i förra veckan att räntorna kommer att förbli rekordlåga och att man är beredd att använda 1 000 miljarder euro på obligationsköp och likviditet till bankerna.
10.11.2014
Nordiska Företagsobligationer kan fira sin årsdag med stolthet
Fonden som investerar i nordiska företagsobligationer kan fira sin årsdag med stolthet. Avkastningen har varit något bättre än förväntat, och fonden har dessutom vuxit betydligt snabbare än vad portföljrådgivaren hade räknat med.
10.11.2014
Så investerar du i Kina
Efter att ha varit skeptisk under en längre tid ser Danske Invests chefsanalytiker Bo Bejstrup Christensen mer optimistiskt på investeringsmöjligheterna på den kinesiska marknaden. Dock ska man vara vaksam när man investerar i Kina, påpekar han.
23.10.2014
Chefsanalytiker: Aktiemarknaderna kommer att återhämta sig
Den senaste tidens nedgång på de globala aktiemarknaderna skapar stora rubriker. Danske Invests chefsanalytiker menar dock att det finns gott hopp om återhämtning.
10.10.2014
Tre händelser du bör hålla ett öga på
På kommande månads dagordning finns tre händelser som kan få marknaderna att gå i olika riktningar. Här kan du läsa vad du ska hålla ögonen på.
01.10.2014
2014 - ett starkt år för europeiska utdelningsaktier
Under 2014 har europeiska utdelningsaktier klarat sig bättre än jämförelseindex.
12.09.2014
Läkemedelsbranschen på jakt efter storsäljande läkemedel
Utlöpande patenter och massor av läkemedelskopior ställer stora krav på läkemedelsföretagen att utveckla nya läkemedel som är avsevärt bättre än de näst bästa på marknaden.
Previous Next
Nya faktaark – uppdateras dagligen
Danske Invest har lanserat en ny och förbättrad version av sitt faktaark. Materialet i faktaarket, kommer att uppdateras varje kväll för att säkerställa att det varje morgon finns en ny och aktuell version tillgänglig.
Prenumerera på nyheter
Danske Invests nyhetsbrev är en gratis e-posttjänst som löpande ger dig information och nyhetsuppdateringar om våra fonder. Läs mer ...
Danske Invest i din mobiltelefon
Nu kan du hitta information om dina fonder från Danske Invest direkt i din smarta telefon.
Investeringsverktyg
  • Kursutveckling
  • Avkastningsanalys
  • Investeringsfördelning
  • Sök på innehav
Kontakta
0752 - 483 000

Kontakta oss


E-mail

Sök kontor


Hitta ditt kontor