• Hitta kontor eller uttagsautomat
  Sök
 • Telefonnummer

  0752-48 45 42

  • Telefonsamtal kan spelas in och sparas som dokumentation och av säkerhetsskäl.

  Måndag-torsdag 8.00-21.00
  Fredag 8.00-18.00
  Lördag 8.30-18.00
  Söndag 10.00-21.00

  Se särskilda öppettider

Del

Danske Invest bäst på ryska aktier

En analys från Citywire visar att Danske Invests portföljrådgivare Olga Karakozova är en klar vinnare när det handlar om ryska aktier. Varje år under de senaste fem åren har hon presterat klart över sina konkurrenter, enligt undersökningen.

Av 24 portföljrådgivare med minst fem års erfarenhet inom ryska aktier utmärker sig Danske Invests Olga Karakozova i Citywires undersökning.

Olga Karakozova är portföljrådgivare i Danske Capital och rådgivare för Danske Invests avdelningar som handlar med ryska aktier, som Danske Invest Russia A. Enligt Citywire står Olga Karakozova i en klass för sig.

Avdelningen Danske Invest Russia A har enligt Citywire under de senaste fem åren (från april 2009 till april 2014) levererat en avkastning på 89,13 procent vilket kan jämföras med att en genomsnittlig portföljrådgivare inom ryska aktier levererat 56,83 procent. Olga Karakozovas bästa år var 2009/2010, då hon säkrade 9,57 procentenheter mer i avkastning åt investerarna än en genomsnittlig portföljrådgivare. Olga Karakozova har presterat klart bättre än sina konkurrenter under vartenda år, skriver Citywire.

Olga Karakozova är en del av det Östeuropateam som ger rådgivning åt Danske Invest om investeringar i regionen, däribland ryska aktier. Olga Karakozova är född i Ryssland och har 13 års erfarenhet av den finansiella sektorn. Hon har en doktorsexamen i finansiering och arbetar på Danske Capitals kontor i Finland.

Några av de största ryska investeringarna som gjorts av Danske Invests avdelningar som handlar med ryska aktier är i stormarknadskedjan Magnit och olje- och gasproducenterna Lukoil och Gazprom.

Abonnera på nyheter

Danske Invests nyhetsbrev är en gratis e-posttjänst där du löpande erhåller information och nyhetsuppdateringar om våra fonder.

Du anmäler och avanmäler dig genom att uppge din e-postadress och därefter väljer du vilken information du önskar få.

Info

Noget gik galt.

Warning

Noget gik galt.

Error

Noget gik galt.