• Hitta kontor eller uttagsautomat
  Sök
 • Telefonnummer

  0752-48 45 42

  • Telefonsamtal kan spelas in och sparas som dokumentation och av säkerhetsskäl.

  Måndag-torsdag 8.00-21.00
  Fredag 8.00-18.00
  Lördag 8.30-18.00
  Söndag 10.00-21.00

  Se särskilda öppettider

Del

Andelsägarrepresentant i styrelsen för Danske Invest Management A/S

Professor Søren Hvidkjær har valts som andelsägarrepresentant i styrelsen för Danske Invest Management A/S.

Andelsägare i de fonder som förvaltas av Danske Invest Management A/S i Danmark, har juridisk rätt att välja en styrelseledamot – en representant för andelsägarna – till bolagets styrelse.  
 
Det har varit möjligt att nominera kandidater under perioden 7-21 mars 2016. Søren Hvidkjær är den enda kandidat som har nominerats.
 
Søren Hvidkjær är professor vid och chef för avdelningen för finansiell ekonomi vid Copenhagen Business School och har nominerats av ordföranden och vice ordförande i de fonder som förvaltas av Danske Invest Management A/S. Søren Hvidkjær har under de senaste tre åren varit andelsägarrepresentant i bolagets styrelse och är därmed nominerad för omval till posten.
 
Eftersom det inte finns några andra kandidater väljs Søren Hvidkjær som andelsägarrepresentant till styrelsen för Danske Invest Management A/S och det kommer därför inte att genomföras någon omröstning.
 
Andelsägarrepresentanten agerar på samma villkor som övriga styrelseledamöter och de ska tillsammans se till att effektivisera bolagets verksamhet. Valet sker för en period på tre år.
 

Abonnera på nyheter

Danske Invests nyhetsbrev är en gratis e-posttjänst där du löpande erhåller information och nyhetsuppdateringar om våra fonder.

Du anmäler och avanmäler dig genom att uppge din e-postadress och därefter väljer du vilken information du önskar få.

Info

Noget gik galt.

Warning

Noget gik galt.

Error

Noget gik galt.