• Hitta kontor eller uttagsautomat
  Sök
 • Telefonnummer

  0752-48 45 42

  • Telefonsamtal kan spelas in och sparas som dokumentation och av säkerhetsskäl.

  Måndag-fredag 8.00-17.00
  Lördag-söndag 10.00-16.00

  Se särskilda öppettider

DelClose

Chefsstrategen: Här finns den bästa avkastningen det fjärde kvartalet

Danske Banks chefsstrateg Tine Choi ger i senaste Quarterly View sin syn på de största möjligheterna och riskerna för placerarna.

Ända sedan finanskrisen har centralbankerna genomfört ett historiskt experiment med världsekonomin. De har pumpat in tusentals miljarder kronor i västekonomierna, och nu börjar äntligen deras investeringar bära frukt.

Vi befinner oss i en återhämtningsfas som nu verkar fungera för egen maskin och inte längre behöver stöd från centralbankerna, något som är en viktig orsak till att Danske Banks chefsstrateg Tine Choi tror på en positiv avkastning framöver.

I sina nya Quarterly View ger Tine Choi sin syn på möjligheter och risker för placerarna när vi nu går in i årets sista kvartal.

Hon förklarar bland annat varför hon just nu föredrar aktier framför obligationer, samt vilka regioner och sektorer hon anser mest attraktiva att investera i. Och så ger hon sin syn på den förväntade aktieavkastningen de närmaste 12 månaderna, och potentiella risker som kan slå tillbaka på aktiemarknaden.
 

Abonnera på nyheter

Du anmäler dig genom att uppge din e-postadress och därefter väljer du vilken information du önskar få.

Info

Noget gik galt.

Warning

Noget gik galt.

Error

Noget gik galt.