• Hitta kontor eller uttagsautomat
  Sök
 • Telefonnummer

  0752-48 45 42

  • Telefonsamtal kan spelas in och sparas som dokumentation och av säkerhetsskäl.

  Måndag-torsdag 8.00-21.00
  Fredag 8.00-18.00
  Lördag 8.30-18.00
  Söndag 10.00-21.00

  Se särskilda öppettider

Del

Danske Invest belönat med fondpris

Fonden Danske Invest Global Emerging Markets får toppplacering vid tysk prisutdelning med uttalandet om att vara "enastående".

För andra året i rad har en av Danske Invests fonder fått ett pris i Tyskland vid den årliga utnämningen av de bästa investeringsfonderna. Deutscher Fondspreis 2012 utdelades för två veckor sedan, och i kategorin Emerging Markets får Danske Invest Global Emerging Markets en topplacering bland 778 olika fonder inom samma kategori. Fonden har fått beteckningen ” ”herausragend”  - enastående.
Martin Hummel, account manager Danske Capital, receives the award in Germany.
Enligt Stig Brammer Jensen från Danske Capital, med ansvar för försäljningen av Danske Invests fonder i bland annat Tyskland, är priset med till att synliggöra Danske Invest och visa vad vi kan prestera.

Erkänt pris
” Det utdelas i samband med en mässa som enbart fokuserar på fonder, och där det kommer 13 000 finansiella rådgivare. Så det är ett perfekt utställningstillfälle för oss och våra produkter, och det visar vad vi kan”, säger Stig Bremmer Jensen.

En av Danske Invests styrkor är vår process med val av de bästa fondförvaltarna till våra fonder. Danske Invest Global Emerging Markets förvaltas av kapitalförvaltningsbolaget Aberdeen Asset Management, som har visat mycket bra resultat med investeringar i tillväxtmarknaderna. Den prisbelönta fonden har också fem stjärnor i Morningstars ratingsystem. Det betyder att fonden klarar sig mycket bra jämfört med andra fonder med liknande investeringsfokus.

30 fonder ärade
Totalt belönades 30 investeringsfonder från 21 olika företag i elva olika kategorier. Priserna delades ut i samband med fondkongressen i Mannheim i Tyskland som pågick under den 25-26 januari 2012, där 220 utställare fick besök av cirka 13 000 finansiella rådgivare.

Det är det välansedda tyska Institut für Vermögensaufbau, IVA, från München som har valt ut de vinnande fonderna utifrån en särskild fond- och riskanalys.

Abonnera på nyheter

Danske Invests nyhetsbrev är en gratis e-posttjänst där du löpande erhåller information och nyhetsuppdateringar om våra fonder.

Du anmäler och avanmäler dig genom att uppge din e-postadress och därefter väljer du vilken information du önskar få.

Info

Noget gik galt.

Warning

Noget gik galt.

Error

Noget gik galt.