• Hitta kontor eller uttagsautomat
  Sök
 • Telefonnummer

  0752-48 45 42

  • Telefonsamtal kan spelas in och sparas som dokumentation och av säkerhetsskäl.

  Måndag-torsdag 8.00-21.00
  Fredag 8.00-18.00
  Lördag 8.30-18.00
  Söndag 10.00-21.00

  Se särskilda öppettider

Del

Danske Invest skriver 2-årsavtal med Alexander Norén

Danske Invest sponsrar Alex Norén

Danske Invest har ingått ett sponsoravtal med Alex Norén, en av Sveriges största professionella golfare, med tre segrar på Europatouren. Under en 2-årsperiod kommer Norén att utveckla ett nära samarbete med Danske Invests kunder och anställda, samt hjälpa till att sprida Danske Invests varumärke och värderingar.
 
Norén hade sitt hittills mest framgångsrika år i karriären under 2011, då han vann två gånger och slutade med ranking 14 på The Race to Dubai. 29-åringen från Stockholm spelar den prestigefulla Abu Dhabi HSBC Golf Championship denna vecka, och ser fram mot det nya samarbetet med Danske Invest med glädje och tacksamhet.
 
”Jag är stolt och glad över supporten och samarbetet med Danske Invest. De har inställningen att kunskap kombinerat med seriöst, hårt arbete ger goda resultat. Det är precis så jag jobbar med golfen, så jag tror på ett framgångsrikt samarbete.”
 
Redan förra året gjordes ett litet samarbetstest, då Alex Norén vann Europatourtävlingen Nordea Masters på hemmaplan. Under tävlingsveckan bar han Danske Invests logotyp på tröjan.
 
”Jag fick en bra känsla av Danske Invest. Och loggan gav mig tydligen tur eftersom jag vann tävlingen med sju slag. Nu hoppas jag att den trenden håller i sig.” skojar Norén.
 
Avtalet innehåller att Norén ska bära Danske Invests logotyp på sin tröjärm när han spelar över hela världen, vilket ger exponering på de viktigaste globala marknaderna, samt exponering och omnämnande genom Alex sociala mediekanaler. Danske Invest får också en unik möjlighet att bjuda in till oförglömliga kundupplevelser tillsammans med Alex för att förbättra sitt eget golfspel och umgås.
 
André Vatsgar VD på Danske Invest är nöjd med avtalet, "Vi är oerhört stolta att få göra detta tillsammans med Alex Norén. Han är en av de mest engagerade, charmiga och karismatiska spelarna på touren. Han uppskattar verkligen värdet av support och långsiktiga samarbeten, precis som vi.”
 
”Våra värderingar stämmer väldigt väl överens med Alex egna. Han när ambitiös, jobbar hårt och är mycket seriös i sin satsning mot toppen. Vår tagline “Knowledge at work” kan lätt även sättas som epitet på Alex Norén. Det är oerhört viktigt för oss att ta hand om våra kunder, och tillsammans med Alex kommer vi att kunna erbjuda unika möjligheter. Jag är säker på att jag inte är den enda som ser fram mot det här samarbetet’’ avslutar André Vatsgar.

Abonnera på nyheter

Danske Invests nyhetsbrev är en gratis e-posttjänst där du löpande erhåller information och nyhetsuppdateringar om våra fonder.

Du anmäler och avanmäler dig genom att uppge din e-postadress och därefter väljer du vilken information du önskar få.

Info

Noget gik galt.

Warning

Noget gik galt.

Error

Noget gik galt.