• Hitta kontor eller uttagsautomat
  Sök
 • Telefonnummer

  0752-48 45 42

  • Telefonsamtal kan spelas in och sparas som dokumentation och av säkerhetsskäl.

  Måndag-torsdag 8.00-21.00
  Fredag 8.00-18.00
  Lördag 8.30-18.00
  Söndag 10.00-21.00

  Se särskilda öppettider

Del

Nya faktaark – uppdateras dagligen

Danske Invest har lanserat en ny och förbättrad version av sitt faktaark. Materialet i faktaarket, kommer att uppdateras varje kväll för att säkerställa att det varje morgon finns en ny och aktuell version tillgänglig.

Faktaarket produceras varje kväll och publiceras kontinuerligt på hemsidan för att garantera att investerare alltid har tillgång till aktuell och uppdaterad information om samtliga fonder. Tidigare har faktaarken uppdaterats på månadsbasis.

Det nya faktaarket innehåller i stora drag samma information som sin föregångare men med signifikanta kvalitetsförbättringar och några tillägg. Layouten har uppdaterats och viss ny information har tillkommit. En av dessa är foto på portföljförvaltarna. Kvaliteten på underliggande data har även förbättrats.

Vidare innehåller de nya faktaarken en så kallad Quick Response kod (QR) som länkar till Danske Invests mobila hemsida där man kan hitta fördjupad information och läsa mer om fonderna.

En ytterligare fördel med de nya faktaarken är att uppdateringar och korrigeringar på hemsidan implementeras omgående och inte vid månadsskifte som tidigare. Detta är unikt vid jämförelse med våra konkurrenter och sänder ut en signal om öppenhet och tillgänglighet.

Det nya faktaarket har tillämpats på alla Danske Invest fonder och alltså inte enbart i Sverige utan även i Danmark, Norge, Luxemburg, Finland och Tyskland. Totalt produceras 1200 Faktaark vilka täcker närmare 500 produkter på sex stycken olika språk, varje dygn.

Se exempel på de nya faktaarken på produktsidorna

 

Abonnera på nyheter

Danske Invests nyhetsbrev är en gratis e-posttjänst där du löpande erhåller information och nyhetsuppdateringar om våra fonder.

Du anmäler och avanmäler dig genom att uppge din e-postadress och därefter väljer du vilken information du önskar få.

Info

Noget gik galt.

Warning

Noget gik galt.

Error

Noget gik galt.