• Hitta kontor eller uttagsautomat
  Sök
 • Telefonnummer

  0752-48 45 42

  • Telefonsamtal kan spelas in och sparas som dokumentation och av säkerhetsskäl.

  Måndag-torsdag 8.00-21.00
  Fredag 8.00-18.00
  Lördag 8.30-18.00
  Söndag 10.00-21.00

  Se särskilda öppettider

Del

Bronsmedalj till Danske Invest Sverigefond

Morningstar har i samarbete med Dagens Industri utsett Danske Invest Sverige till en av landets allra bästa Sverigefonder. Fondens förvaltare Ulric Görnvall har fått en bronsmedalj i deras rankning av Årets stjärnförvaltare 2011.

– Priset visar att vår konsekventa och långsiktiga placeringsfilosofi lönar sig, säger en stolt Ulric Grönvall.

2011 var ett händelserikt år och Stockholmsbörsen hade ett svagt år förra året. Under 2011 sjönk fonden i värde med 15 procent, vilket var något bättre än genomsnittsfonden. Utvecklingen under ett enskilt år räcker inte, utan fonden måste också ha utmärkt sig under de senaste 3-10 åren. Oavsett mätperiod tillhör Danske Invest Sverige de bästa Sverigefonderna.

- För två år sedan belönades fonden med en silvermedalj i samma rankning, vilket visar att vi uthålligt lyckas leverera en god avkastning oavsett vilka marknadsförutsättningar som råder, säger Ulric Grönvall.

- Vår investeringsfilosofi, som bland annat bygger på att basera investeringsbesluten på analysmetoder anpassade efter det som fungerar bäst i olika marknadslägen, har betalat sig på både kort och lång sikt, konstaterar Ulric och fortsätter, ”Tyngdpunkten under senare år har legat på mer teknisk aktieanalys samt ”top down” analys av till betydelse sedan finanskrisen bröt ut på allvar 2008”
Läs mer om vinnarna på:

http://www.morningstar.se/Articles/News.aspx?title=vinnare-arets-forvaltare-2011

Abonnera på nyheter

Danske Invests nyhetsbrev är en gratis e-posttjänst där du löpande erhåller information och nyhetsuppdateringar om våra fonder.

Du anmäler och avanmäler dig genom att uppge din e-postadress och därefter väljer du vilken information du önskar få.

Info

Noget gik galt.

Warning

Noget gik galt.

Error

Noget gik galt.